Packning2018-12-14T10:42:41+01:00

Vi utför packning inför din flytt

Behöver du hjälp med packning vid er flytt så är Budtjänst flyttfirma det självklara valet. Vi erbjuder er hjälp med packning och uppackning av ert bohag så som glas, porslin, böcker och kontorsmaterial. Vi hjälper även till med demontering och montering av möbler och kontorsinredning. För er som vill packa själva kan vi erbjuda bra och funktionella flyttkartonger.

Viktig info för dig som väljer att packa själv

Allt som går ned i kartonger ska packas i dessa. OBS packa inte kartongerna för tunga. Helst inte mer än ca 25 kg. Ett tips! Packa ej tyngre än du själv orkar lyfta. Vi som bär varje dag är starka, men medvetna om risken för förslitningsskador. Vi kan hjälpa er med att packa i kartonger. Våra packmästare jobbar effektivt och ser till att det är ordentligt packat så att sakerna inte ska gå sönder.

Stapla kartonger tre och tre. Märk varje kartong på två kortsidor (ej ovanpå). Porslin staplas på högkant med silkespapper. Provlyft då och då.

Vi hjälper er även gärna med packning och flyttstädning om ni så önskar. Vårt uppdrag är färdigt först när Du är nöjd. Utbildad personal och moderna fordon garanterar trygghet och kvalitet. Du bestämmer själv vilka flyttjänster vi ska utföra.

Tack för att ni följer dessa anvisningar. Har ni frågor är ni välkomna att ringa.

Din flytt är försäkrad hos Trygg-Hansa, vilket innebär att du tryggt kan lämna över ansvaret på oss.

Packning av flyttfirma i Halmstad
Vi packar ditt bohag när du ska flytta

Behöver du hjälp med din flytt?

Kontakta oss
Kontakta oss